Creem una història Vol.1 | ITK Academy

Creem una història Vol.1

Índice de recursos > Recursos de Català
Ficha Català

18

usuarios han descargado el recurso

5 / 5

puntuación media del recurso
Primaria Català Lenguaje oral

Creem una història Vol.1

Amb aquesta activitat treballem l'expressió oral, millorant així la comunicació i afavorint el desenvolupament de la competència comunicativa. Amb aquesta activitat ajudarem a augmentar la creativitat i a crear històries usant el llenguatge de manera dinàmica.

Es busca donar un bon desenvolupament del llenguatge oral per a possibilitar una comunicació fluida amb els altres i millorar l'expressió oral, adquirint més vocabulari i sentint-se més segurs en haver de seleccionar les paraules que volen usar. Aquesta fitxa busca ajudar en el procés de llenguatge oral, ja que aquest és també un instrument de socialització. Amb això, ajudem els nens/as a adquirir estratègies lingüístiques i confiança per a poder afrontar els reptes del llenguatge oral que se'ls presentin al llarg dels seus dies. També és molt important abordar com responem a les preguntes que ens fan, mostrant així més fluïdesa a l'hora de trobar les paraules concretes i la millor manera de respondre. Tot això ajuda a guanyar confiança.

Aquesta expressió oral requereix de pràctica per a poder millorar-se i consolidar-se correctament, per això convidem a repetir aquestes activitats en diferents moments

Objetivos

  • check Practicar l'expressió oral
  • check Millorar la comunicació verbal
  • check Entrenar la competència comunicativa
  • check Reforçar les estratègies lingüístiques

Etiquetas

Trastornos del Neurodesarrollo Trastornos del Aprendizaje Dislexia Lenguaje Escrito

Recursos relacionados

Integratek

cursos@integratek.es

Copyright © 2023 ITK ACADEMY, All rights reserved.

Síguenos en nuestras redes

Contacta con nosotros